ElitePT: Personal Training op Goeree Overflakkee

Lekker in de buurt sporten, op je eigen tijd, met een personal coach? Dan heb ik wat voor je.

Ik help jou het meeste uit jezelf te halen door persoonlijke begeleiding bij het sporten d.m.v. een schema. Want jij weet ook dat sporten vaak niet de hoogste prioriteit krijgt in jouw dagelijkse leven, terwijl het juist je emotionele en fysieke gesteldheid kan beïnvloeden, en daardoor ook je prestaties op je werk en in je onderneming! 

Neem nu de eerste stap naar een betere zelf door even te bellen: tel: 06 23 39 36 65 

Zij gingen jou voor, met succes:

Verbeteren van jou conditie:

Waarschijnlijk ken jij dit ook wel: ‘het verbeteren van mijn conditie is een echt opgave’. En dat is zeker waar, vooral als je niet weet waarom of waartoe je het doet. Een professionele begeleider die je 1 op 1 helpt is toch een van de beste stimulans. Misschien loop jezelf in jouw team achter op je teamgenoten qua conditie, of zie je tijdens het boksen dat je er nog veel meer uit kan halen als je een betere conditie zou hebben, juist dan is goed begeleid sporten belangrijk. 

Wil jij ook je conditie verbeteren, en wil je daar hulp bij? Ik help je heel graag, en binnen no-time heb jij een betere conditie. 

Neem contact op

Echt Afvallen! 

Wil je afvallen, maar lukt het niet? Of gaat het niet zo snel als je zou willen? Wil je daarnaast ook nog eens een stuk fitter worden?
Dan zijn er 3 belangrijke ingrediënten nodig: voeding, sport en doorzettingsvermogen. Het laatste is voor zowel goede voeding als sport het grootste probleem.

ElitePT begeleid je persoonlijk door het hele proces en geeft je naast de beste training ook voedingsadviezen om jouw kilo’s eraf te krijgen. Neem contact op om jouw eerste sessie in te plannen!

Verbeteren van je gezondheid

Bij drukke ondernemers wordt deze reden vaak genoemd om voor een Personal Trainer te kiezen. Je hebt het dan niet eens meer over je conditie verbeteren, maar over simpelweg, verbeteren van je gezondheid. Want bewegen is belangrijk in een tijd zoals nu, waar veel mensen ‘binnen werken’ en heel weinig bewegen tijdens kantooruren. Want het verbeteren van je gezondheid vermindert ook de kans op hart- en vaatziekten, overgewicht, stress en depressie. Wil jij simpelweg gezonder leven, zonder een topatleet te worden, dan help ik, als een persoonlijke begeleider jou daarmee! De eerste stap naar een betere gezondheid is om je telefoon op te pakken en even te bellen naar tel: 06-23393665 

Ondernemers die Personal Training volgen

Woon jij in de buurt van Middelharnis, maak dan een afspraak voor jouw eigen personal trainer!

Op een steenworp afstand van “de Lidl en Gamma” kun je onze ElitePT locatie vinden. Je kan het eigenlijk dan niet meer missen, want op de gevel van het gebouw staat met grote letters: Personal Training. De ingang bevindt zich aan de voorkant van het gebouw, en wordt gedeeld met Bouwman KantoorTotaal. 

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en in de buurt.

Neem contact op

Elite PT, Molenweg 8e, 3241LH, Middelharnis: Vanuit Dirksland, Sommelsdijk, Stad aan ‘t Haringvliet, Oude-Tonge, Ouddorp.

Laat je gegevens achter en ik neem z.s.m. contact met je op.
Of bel: 06-23393665