ElitePT: Personal Training op Goeree Overflakkee

Lekker in de buurt sporten, op je eigen tijd, met een personal coach? Dan heb ik wat voor je.

Ik help jou het meeste uit jezelf te halen door persoonlijke begeleiding bij het sporten d.m.v. een schema. Want jij weet ook dat sporten vaak niet de hoogste prioriteit krijgt in jouw dagelijkse leven, terwijl het juist je emotionele en fysieke gesteldheid kan beïnvloeden, en daardoor ook je prestaties op je werk en in je onderneming! 

Neem nu de eerste stap naar een betere zelf door even te bellen met jouw Personal Trainer : tel: 06 23 39 36 65 

Zij gingen jou voor, met succes:

1.Verbeteren van jouw conditie:

Wil jij ook je conditie verbeteren, en wil je daar hulp bij van een Personal Trainer? Ik help je heel graag, en binnen no-time heb jij een betere conditie. Door middel van verschillende oefeningen uit het boksen, kickboksen, yoga en andere fitness help ik jouw conditie te verbeteren en gezonder te leven.

2.Afvallen:

Wil je afvallen? Of gaat het nog niet zo snel als je zou willen? Dan zijn er 3 belangrijke ingrediënten nodig: voeding, sport en doorzettingsvermogen. ElitePT begeleid je persoonlijk door het hele proces en geeft je naast de beste training ook voedingsadviezen om jouw kilo’s er sneller af te krijgen.

3.Verbeteren van je fysieke en mentale gezondheid:

Drukke ondernemers kiezen vaker voor een Personal Trainer. Om zowel fysiek en mentaal sterk in je onderneming te staan. Een gezonde levensstijl is dan een must. Wat sporten en stretchen is belangrijk want veel mensen ‘werken binnen’ en hebben te weinig beweging. Het verbeteren van je gezondheid vermindert ook de kans op hart- en vaatziekten, overgewicht, stress en depressie. De eerste stap naar een betere gezondheid is om je telefoon op te pakken en even te bellen naar tel:  06-23393665 

Neem contact op met ElitePT Personal Trainer

Ondernemers die Personal Training volgen bij ElitePT

Woon jij in de buurt van Middelharnis, maak dan een afspraak voor jouw eigen PT!

Op een steenworp afstand van “de Lidl en Gamma” kun je onze ElitePT locatie vinden. Je kan het eigenlijk dan niet meer missen, want op de gevel van het gebouw staat met grote letters: Personal Training. De ingang bevindt zich aan de voorkant van het gebouw, en wordt gedeeld met Bouwman KantoorTotaal. 

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en in de buurt.

Neem contact op met Elite PT

Elite PT, Molenweg 8e, 3241LH, Middelharnis: Vanuit:

Laat je gegevens achter en ik neem z.s.m. contact met je op.
Of bel: 06-23393665