Professionele begeleiding

Dik zijn is ongezond, en afvallen is moeilijk als je het allemaal zelf moet doen. Je hebt de meeste kans van slagen als je wilt afvallen door te kiezen voor professionele begeleiding. 

Uit dit Amerikaans onderzoek blijkt dat afvallen niet zoveel afhangt van hulp met je dieet maar vooral hulp met je mentaliteit. En voor de meeste mensen die willen afvallen is dit het aller lastigst. Je geeft veel te snel op, en je verliest de motivatie. Wat zou jij er van vinden als je gewoon kon sporten wanneer je zelf wilt?

Met een Personal Trainer heb je niet alleen een stok achter de deur, maar ook nog eens de beste manier om gemotiveerd te blijven! 

Op maat gemaakt aanvalsplan

Jij bent uniek, en jij wilt toch ook trainen op je eigen niveau? Er zijn voldoende redenen te bedenken waarom je een professionele personal trainer niet zomaar kan vervangen door een fitness app. Op de moeilijkste momenten heb je geen robot stem nodig die zegt: nog 1 minuut, maar heb je juist iemand nodig die je er doorheen helpt om tegen jezelf te vechten en te overwinnen. Zo verbrand je niet alleen vet, zo wordt je mentaal ook een stuk sterker. 

Bij ElitePT werk ik met gepersonaliseerde trainingen. Elke training is helemaal op jouw als persoon afgestemd. Geen standaard schema’s maar een gepersonaliseerd plan om de beste resultaten te halen. 

Neem contact op

Gezond afvallen 

Gezond leven lijkt vaak makkelijker dan gedaan. En om precies te weten waar je op moet letten heb je niet genoeg aan 1 boek of cursus. Persoonlijke begeleiding is ook hierin een cruciaal punt. Waar moet je op letten, en hoe blijf je gemotiveerd om jouw gekozen dieet te blijven eten? Ik help je te kiezen en vol te houden.

Voeding en beweging zijn de belangrijkste ingrediënten tot succes. Wil je vet verbranden en afslanken, dan moet je actie ondernemen. 

Wil jij succes hebben in je strijd tegen je kilo’s? Wil jij meer energie krijgen en elke dan een stukje energieker worden?

Maak dan vandaag nog een afspraak voor Personal Training bij ElitePT in Middelharnis. 

Het Elite programma van 90 dagen is een succes!

Wil jij succes hebben in je strijd tegen je kilo’s? Wil jij meer energie krijgen en elke dan een stukje energieker worden?

Maak dan vandaag nog een afspraak voor Personal Training bij ElitePT in Middelharnis. 

Het Elite programma van 90 dagen is een succes!

De locatie:

Elite PT
Molenweg 8e
3241LH Middelharnis

 

Route beschrijvingen:
Dirksland, Sommelsdijk, Stad aan ‘t Haringvliet, Oude-Tonge, Ouddorp.

Laat je gegevens achter en ik neem z.s.m. contact met je op.
Of bel: 06-23393665