Boksles op Goeree Overflakkee

Door te boksen krijg je betere conditie, maar dat is niet alles, want je traint ook je evenwicht, coördinatie, reactievermogen en behendigheid. Als dat nog niet voldoende is, helpt het ook nog eens stress verlagend, verbrand je meer calorieën en buikvet, waardoor je buikspieren ook ‘s zomers kunnen getoond worden. Alle trainingen zijn uiterst divers en bevatten verschillende oefeningen. Daarom zijn de bokslessen voor iedereen toegankelijk.

Meld je nu aan

Business Boks Club: boksen voor ondernemers

Sporten en werken aan je bedrijf, dat zou nog eens een mooie combinatie zijn. Want als ondernemer heb je het druk, en aan het eind van de dag is er vaak geen energie meer om jouw wekelijkse groepstraining te volgen.

Bij de Business boxing club bij ElitePT doe je 2 dingen tegelijk. Netwerken en sporten! Want de vrijdagmorgen bokstraining is speciaal bedoeld voor jou, de drukke ondernemer. Of je nu een zelfstandige bent, of een CEO, voor allebei geldt hetzelfde: je hebt het druk, en sporten is nodig! 

Iedere vrijdag van 7:15 tot 8:00 uur

Voor beginners en gevorderden. 

Tijdens de boksles werken we aan conditie, kracht en techniek. Je hoeft geen topatleet te zijn om te komen trainen. Naast bokszaktraining en andere oefeningen helpen we je ook de juiste bokstechnieken en jouw uithoudingsvermogen op te krikken. 

Naast Personal Training en boksen, kun je bij ElitePT ook terecht voor kickboksen.

Maak een afspraak en binnen de kortste tijd heb jij je bokstechnieken onder de knie.

Kennismakingsgesprek?

Maak vandaag nog een afspraak om langs te komen!

Elite PT, Molenweg 8e, 3241LH,  Middelharnis. Vanuit: Dirksland, Sommelsdijk, Stad aan ‘t Haringvliet, Oude-Tonge, Ouddorp.

Laat je gegevens achter en ik neem z.s.m. contact met je op.
Of bel: 06-23393665