Kickbokstraining op Goeree Overflakkee

Mede door bekende namen als Peter Aerts en Ernesto Hoost wist kickboksen ook in Nederland eind jaren ‘90 meer voet aan wal te krijgen. Kort na de eeuwwisseling werd kickboksen ook steeds bekender op flakkee met de komst van de eerste kickbox club onder leiding van Jeroen Weeteling. Met ongeveer 20 jaar ervaring als trainer is hij daarmee de meest ervaren kickbokstrainer van het eiland Goeree Overflakkee. Nu is er dus ook de mogelijkheid om les te volgen in een kleine groep in Middelharnis.

Meld je hier aan

Wat is kickboksen?

Kickboksen is een vechtsport voor vrouwen en mannen waarbij je zowel je handen als benen mag gebruiken. Het is ontstaan in de VS waar men een combinatie maakte van sporten die al veel langer bestonden zoals Muay Thai (thaiboksen), boksen,karate en taekwondo. De wedstrijdvorm speelt zich af in een ring met alleen bokshandschoenen, een gebitsbeschermer en een tok. Tijdens de training maak je daarnaast ook gebruik van scheenbeschermers om veiliger te kunnen trainer en de kans op blessures te minimaliseren. De plek waar kickbokslessen worden gegeven wordt over het algemeen een gym genoemd.

Voordelen van trainen in een smallgroup:

Je lichaam sterker maken, afvallen, betere conditie krijgen, verbeterde concentratie, balans en coördinatie in zo kort mogelijke tijd. Wat wil je nog meer? Naast conditietraining leer je ook de technische aspecten van de sport, zoals verschillende stoot- en traptechnieken.
Het grootste voordeel van trainen in een “smallgroup” is dat je meer aandacht krijgt dan in een normale, grote groep zoals in andere sportscholen. Daarom zul je veel sneller alle basistechnieken onder de knie krijgen, maar is er ook meer aandacht en begeleiding voor iedereen. De voordelen van een personal trainer en groepstraining in 1. 

Jouw eerste les:

Zin om te trainen? Maak snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek

De locatie:

Elite PT
Molenweg 8e
3241LH Middelharnis

 

Routebeschrijvingen:
Vanuit Dirksland, Sommelsdijk, Stad aan ‘t Haringvliet, Oude-Tonge, Ouddorp.

Laat je gegevens achter en ik neem z.s.m. contact met je op.
Of bel: 06-23393665